Biblioteca Pública Terra Baixa

El Club de Lectura del Vendrell celebra el seu 20 aniversari com el degà de Tarragona

Entre 40 i 60 persones integren aquest club, que ha llegit des del seus inicis uns 180 títols d'autors clàssic i actuals

El Club de Lectura del Vendrell celebra el seu 20 aniversari com el degà de Tarragona. EIX

El Club de Lectura del Vendrell celebra el seu 20 aniversari com el degà de Tarragona. EIX

El Club de Lectura del Vendrell, el més antic de la demarcació de Tarragona, es va formar el 2002 a l’antiga Biblioteca Popular, conduit des dels inicis per la professora Neus Oliveras i impulsat i coordinat per la Biblioteca Pública Terra Baixa.

De bon començament, es va optar per un nivell de qualitat i diversitat -des d’autors clàssics a actuals-. També ha comptat amb els projectes d’Espais Escrits, “Lletres en Viu”  de la Institució de les Lletres Catalanes i Llegir el Teatre del TNC. A més a més de tenir la presència d’escriptors i escriptores, una de les seves singularitats ha estat  una visita literària-cultural al final de curs: Espai Betúlia (Badalona), itinerari Brossa, Museu Víctor Balaguer, Museu Cañas, etc. I especialment, la creació d’itineraris popis: Joan Perucho i Albinyana, Noucentisme (100 anys de la Biblioteca Popular), Fenosa i la literatura o enguany a Sant Vicenç de Calders. A part també s’han tractat altres temes relacionats amb exposicions com la literatura de viatges, art amb Joan Descals, poesia de Joan Vinyoli, entre d’altres.

Al llarg dels anys moltes i diferents persones han anat compartint i gaudint del Club de Lectura, essent entre 40 i 60  els membres que l’integren,  i el nombre de títols que s’han llegit  és d’uns 180. A part d’estimular  lectures, comprendre literatura, fer volar la imaginació, llegir és també compartir experiències, emocions i fer-nos més lliures, en definitiva, ampliar horitzons.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!