Sector econòmic

S’obren les inscripcions per participar al nou certamen sobre la producció audiovisual ‘Sitges Film Land’

El certamen reunirà professionals de la producció cinematogràfica juntament amb empreses audiovisuals i organismes oficials de la indústria audiovisual els dies 1 i 2 de desembre

S’obren les inscripcions per participar al nou certamen sobre la producció audiovisual ‘Sitges Film Land’. Ajuntament de Sitges

S’obren les inscripcions per participar al nou certamen sobre la producció audiovisual ‘Sitges Film Land’. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Les persones interessades en participar al concurs que organitza el certamen sobre producció audiovisual ‘Sitges Film Land’ poden inscriure’s a partir d’avui i fins el 23 d’octubre a través de la pàgina web https://www.sitgesfilmland.com/. L’objectiu és reconèixer les millors produccions de professionals del sector audiovisuals.

Les categories per al concurs són:

• Millor film de promoció d’una Film Office / Film Commission Nacional: Peça audiovisual que promou una film office o una film commission en l’àmbit de l’estat espanyol.
• Millor film de promoció d’una Film Office / Film Commission Internacional: Peça audiovisual que promou una film office o una film commission en l’àmbit internacional (fora de l’estat espanyol).
• Millor film de promoció d’un destí de turisme cinematogràfic: Peça audiovisual que promou un destí de turisme cinematogràfic.
• Millor film de promoció d’una empresa auxiliar destinada al suport a rodatges: Peça audiovisual que promou una empresa auxiliar destinada al suport de rodatges, film facilities, en l’àmbit nacional o internacional.
• Millor film de promoció d’una empresa que ofereix solucions tecnològiques per al suport a rodatges: Peça audiovisual que promou una empresa de solucions tecnològiques per al suport de rodatges en l’àmbit nacional o internacional.

Les bases de la competició es poden consultar a Bases de la competició – Sitges Film Land

El certamen aplegarà professionals de les Films Offices i Films Commissions especialitzats en la localització cinematogràfica i la producció de dins i fora de Catalunya. En la primera edició del Sitges Film Land - New Visions on production and location convergiran 3 vectors: producció, localització i ofici. A través d’aquest projecte es vol disseccionar el sector de la producció audiovisual amb diferents objectius: debatre les transformacions que està experimentant la indústria de la producció i, especialment, la localització d’escenaris; reconèixer els millors vídeos i campanyes de promoció d’empreses i professionals que treballen en la cadena de valor de la localització de rodatges; atreure l’atenció de professionals perquè puguin desenvolupar els seus projectes a Sitges i a la resta de la comarca del Garraf i programar estudis de cas i xerrades al voltant del turisme cinematogràfic, organitzades pel CETT-UB.

A través del Sitges Film Land es plantejaran qüestions com Què passarà amb les localitzacions tradicionals? I amb l’ofici dels localitzadors? Què passarà amb aquells territoris amb un entorn privilegiat que han decidit posicionar-se dins la indústria audiovisual? Sitges Film Land és un festival organitzat per Terres, NODE Garraf amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, Sitges Film Office, i el suport de la Diputació de Barcelona.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local