Carnaval 2023

La Comissió del Carnaval de Sitges plega en bloc i l'Ajuntament repensa l’organització

El regidor David Martínez assegura que 'Sitges tindrà un Carnaval a l’alçada'

La Comissió del Carnaval de Sitges plega en bloc i l'Ajuntament repensa l’organització . Ajuntament de Sitges

La Comissió del Carnaval de Sitges plega en bloc i l'Ajuntament repensa l’organització . Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Comissió del Carnaval de Sitges ha anunciat la seva dimissió en bloc per discrepàncies amb l'organització de la festa amb l'Ajuntament. La crisi oberta per aquesta decisió definitiva ha fet que el consistori hagi anunciat que "repensa l’organització" de la propera edició del carnaval. En aquest sentit, la Regidoria de Tradicions i Festes, David Martínez,  entoma la responsabilitat d’assumir l’organització del Carnaval, amb el suport de les entitats i les colles encarregades de l’organització dels personatges principals de la Festa.

Martínez agraeix “la tasca desenvolupada per la comissió, presidida per Núria Escarp, sobretot tenint en compte que ha hagut d’organitzar el Carnaval amb pandèmia, i això és un tasca molt difícil”. El regidor afegeix que “Sitges tindrà un Carnaval a l’alçada. L’actual situació no tindrà cap afectació en els actes principals com la presentació de la Reina, l’Arribo del Carnestoltes, les visites a escoles i residències, el dissabte de fardo, les rues o l’Enterro”. El regidor David Martínez considera que cal repensar l’organització de la festa, així com analitzar i definir el paper de les comissions, especialment en el Carnaval.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local