Pop

La vilanovina Patricia Jiménez recull firmes perquè Backstreet Boys sigui premiat amb “Els 40 Music Awards 2023”

Jiménez: “L’abril de 2023 la banda musical celebrarà el 30è aniversari i les fans volem agrair amb un premi tota la vida musical que ens ha regalat”

La vilanovina Patricia Jiménez recull firmes perquè Backstreet Boys sigui premiat amb “Els 40 Music Awards 2023”. EIX

La vilanovina Patricia Jiménez recull firmes perquè Backstreet Boys sigui premiat amb “Els 40 Music Awards 2023”. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La vilanovina Patricia Jiménez fa 30 anys que és una gran fan de la banda Backstreet Boys, amb un grup de noies ha posat en marxa una campanya de recollida de firmes amb la voluntat que els 40 Principals atorguin als cinc artistes el premi “Els 40 Music Awards 2023” per la seva exitosa carrera que, el 20 d’abril de 2023, celebrarà el 30è aniversari.

Jiménez explica a l’Eix Diari com va començar l’interès d’iniciar una recollida de firmes. “L’octubre passat vaig anar a un concert de gira a Barcelona vestida de núvia perquè una amiga em va reptar i em vaig fer una fotografia amb la banda. A tot això que li vaig regalar una gorra a un dels integrats, AJ McLean. L’artista ha estat durant tota la gira posant-se la gorra, i amb tota la il·lusió vaig dir per un grup de fans que era la noia que li havia donat”. Aquest gest va revolucionar de tal manera a les fans, que cinc noies van crear el perfil d’Instagram @ajspanishcap per fer un seguiment de la gorra. “Per aquest compte hem estat demanant a AJ McLean que es possés la gorra i per la nostra sorpresa ens ha fet cas”. 

Coincidint amb el 30 aniversari de la banda, les noies van pensar que per agraïment a la banda podien recollir firmes per tal que els 40 Principals premiïn a Backstreet Boys amb  “Els 40 Music Awards 2023” que se celebraran el mes de novembre de 2023. “Un dels grups musicals més importants del món, mai ha rebut un premi i és el moment que es reconegui l’exitosa carrera. Una de les maneres perquè les fans puguem agrair-los tot el que ens aporten, és aconseguir que els 40 Principals atorguin als artistes un premi i quedi en reconeixement que al llarg de la seva vida musical ens han regalat grans èxits”. Jiménez ens afirma que la iniciativa continuarà fins que l’emissora de ràdio asseguri que Backstreet Boys estan nominats als premis. “El mes de febrer volem anar a les portes dels 40 per fer entrega de les firmes”.

La vilanovina ha compartit que des d’adolescent segueix la banda, “anava al quiosc cada setmana a comprar revistes per agafar les fotografies dels artistes i enganxar-les a la paret de la meva habitació i tenia tota la carpeta de l’escola amb imatges dels integrants del grup”. Tant és l’estima que té per la banda que “el març del 2023 pel tancament de gira aniré a Nova Zelanda (Austràlia) a preguntar personalment per què AJ McLean està portant la gorra durant tota la gira”.

Per altra banda, per donar més visibilitat a les firmes, fa dues setmanes que han creat un podcast anomenat “BSD DNA podcast”. “Hem fet dos programes, el primer és una presentació de què volem fer i el segon hem entrevistat a la tieta de Nick Carter”. La voluntat és tractar temes relacionats tant amb Backstreet Boys, com altres grups musicals.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local