Còpia del Guarnerius

El violoncel Laberte de Pau Casals es cedirà a músics emergents

L’instrument data de 1921 i és una còpia exacta d’un Guarnerius amb què el mestre va tocar a més de 55 concerts

El violoncel Laberte de Pau Casals es cedirà a músics emergents. ACN

El violoncel Laberte de Pau Casals es cedirà a músics emergents. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Fundació Pau Casals posarà a disposició de músics emergents el violoncel Laberte del mestre Casals. Serà a través d’un nou programa amb què l’entitat vol seguir promovent el suport a la carrera formativa dels joves violoncel·listes. L’instrument va ser construït pel lutier francès Marc Laberte l’any 1921, i és una còpia exacta del Guarnerius amb què Pau Casals va actuar a més de 55 concerts als Estats Units, Bèlgica i Anglaterra. El primer jove en poder utilitzar el Laberte de Casals és Biel Garriga, que podrà tocar aquest violoncel durant un any prorrogable.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local