DreamsBox

Torrelavit transforma la cabina de telèfon en un punt d’intercanvi gratuït de llibres

L’objectiu de la iniciativa és “incentivar el foment de la lectura i l’intercanvi de llibres”

Torrelavit transforma la cabina de telèfon en un punt d’intercanvi gratuït de llibres . Ajuntament de Torrelavit

Torrelavit transforma la cabina de telèfon en un punt d’intercanvi gratuït de llibres . Ajuntament de Torrelavit

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Un grup de joves de Torrelavit ha creat la DreamsBox, un punt d’intercanvi de llibres de segona mà, que està ubicat a l’antiga cabina de telèfons, a la plaça de l’1 d’Octubre. Es tracta d’un espai on aquells que ho vulguin poden deixar els llibres que ja no fan servir i que volen compartir amb els seus veïns.

Tothom hi pot portar llibres i tothom en pot agafar per llegir-los i tornar-los. L’objectiu de la iniciativa, tal com explica l’alcalde, Manuel Raventós, és “incentivar el foment de la lectura i l’intercanvi de llibres”. Per això, aquest punt d’intercanvi s’ha ubicat al costat de l’escola i la llar d’infants. “Aquest és un lloc amb molta concurrència i els joves que van desenvolupar el projecte van pensar que així ho tindrien més accessible”, explica Raventós.

Per poder fer realitat el projecte, l’Ajuntament ha arribat a un acord de cessió de l’antiga cabina telefònica, que estava situada al costat de la parada del bus. Ha traslladat la cabina al costat de l’escola, hi ha instal·lat unes prestatgeries, i els joves l’han redecorat i han creat una imatge atractiva i explicativa perquè tothom hi tingui accés lliurement.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local