Carnaval 2023

Veronique Raido guanya el primer premi del Concurs Fotogràfic “Carnaval de Vilanova 2023”

Aquest concurs ha estat organitzat pel Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca de la A.V. Sant Joan, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i A.V. de Sant Joan

Veronique Raido guanya el primer premi del Concurs Fotogràfic “Carnaval de Vilanova 2023”. Veronique Raido

Veronique Raido guanya el primer premi del Concurs Fotogràfic “Carnaval de Vilanova 2023”. Veronique Raido

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Veronique Raido ha guanyat el 1er. Premi del Concurs Fotogràfic “Carnaval de Vilanova 2023”. El passat dijous, dia 16 de març, va tenir lloc el veredicte del Concurs Fotogràfic de Carnaval 2023 al Centre Cívic de Sant Joan.  

El jurat ha estat integrat per Mónica Rovira Borrell, Manuel Fuentes Ojeda i Xavier Abellán Núñez, que van atorgar els premis d’un total de 19 autors i 50 imatges. Aquest concurs ha estat organitzat pel Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca de la A.V. Sant Joan, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i A.V. de Sant Joan.

Els guanyadors d'aquesta edició van ser:

Primer premi: Veronique Raido
Segon premi: J.L Ayora 
Tercer premi: Juan José Lázaro
1er Finalista: Benaigues Gómez
2on Finalista: Isidre Llobet

Tots ells seran obsequiats amb 3 trofeus, per al primer, segon i tercer premi i un diploma per cadasqún dels finalistes. L’acte del lliurament es farà durant la Fira de Novembre 2023.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local