Festa de la cervesa mediterrània

Beer Live canvia de dates per la previsió de pluges per aquest cap de setmana

L'organització trasllada la festa de la cervesa mediterrània al cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Beer Live canvia de dates per la previsió de pluges per aquest cap de setmana. L’organització de Beer Live ha informat que davant de la previsió meteorològica adversa per pluges que s’anuncien durant tot aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, han decidit ajornar l’esdeveniment per prevenció fins el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig, mantenint la programació d’accés gratuït prevista amb actuacions musicals, maridatges gastronòmics, tastos i activitats familiars i culturals al llarg de les tres jornades. 

Aquest canvi sobrevingut determina que els nous horaris dels concerts gratuïts es restableixen de la següent manera:

Divendres 3 maig
22:00 h STAY HOMAS

Dissabte 4 maig
22:00 h BUHOS

Diumenge 5 maig
13:00 h MOJINOS ESCOZÍOS
20:00 h SEGURIDAD SOCIAL

En breu informaran de la configuració definitiva de la resta d’horaris de la programació musical als diferents escenaris de l’espai, així com les activitats familiars que tindran lloc al llarg de tot el pròxim cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig.  La informació es farà arribar al públic en general i a les persones registrades a l’app a través dels nostres canals d’informació i mitjans de comunicació oficials.

Maridatges gastronòmics amb Miquel Antoja i Arnau París i tastos de cerveses
  
Els maridatges gastronòmics amb cerveses es realitzaran d’igual manera amb els xefs Arnau París i Miquel Antoja, en diverses sessions, divendres 3 de maig, a les 20 h, dissabte 4 de maig, a les 14:30 h i 20 h, i diumenge 5 de maig, a les 14:30h.  Les persones que hagin adquirit prèviament a aquest comunicat els seus tiquets dels maridatges i tastos podran fer-ne ús en els mateixos torns.  L’organització contactarà amb totes aquestes persones per a informar-los del canvi de data, en cas de no poder assistir en la nova data proposada, l’organització retornarà l’import íntegre: "Posem en disposició de tothom el telèfon de contacte 689 140 329 i l’email hola@beerlive.es, així com les nostres xarxes socials @beerliveoficial per a resoldre qualsevol dubte. Lamentem les molèsties que aquest canvi de dates a causa de la previsió meteorològica adversa aliena a la nostra voluntat pugui haver produït, agraint la disponibilitat de les oficines dels artistes i els professionals tècnics i empreses proveïdores per realitzar aquesta variació en la planificació, i convidem tothom a gaudir de la nostra programació els pròxims 3, 4 i 5 de maig amb accés gratuït". 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local