Equipaments

La Biblioteca Municipal de l'Arboç tindrà una nova imatge amb una reforma integral

L'Ajuntament inverteix 17.086€ per a modernitzar les instal·lacions i millorar l'experiència dels usuaris

La Biblioteca Municipal de l'Arboç tindrà una nova imatge amb una reforma integral. Ajuntament de l'Arboç

La Biblioteca Municipal de l'Arboç tindrà una nova imatge amb una reforma integral. Ajuntament de l'Arboç

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Biblioteca Municipal de l'Arboç ha iniciat una reforma integral que renovarà completament els seus espais per tal d'oferir un servei més modern, accessible i confortable a tots els usuaris. Les obres, amb un pressupost total de 17.086,16€, s'espera que finalitzin en les properes setmanes.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el compromís de l'Ajuntament de l'Arboç per a potenciar la cultura i facilitar l'accés a la lectura i l'educació a tota la població. La reforma pretén convertir la Biblioteca en un punt de trobada cultural de referència al municipi, dinamitzant l'ús de les instal·lacions i fomentant la participació ciutadana.

Un espai renovat i funcional

Els treballs de reforma s'abasten tant l'interior com l'exterior de l'edifici. A més de renovar completament els espais interns per a aconseguir un ambient més modern i funcional, es duran a terme tasques de reparació del sostre per a garantir la seguretat i el confort dels usuaris, aïllament tèrmic i acústic per a millorar l'eficiència energètica i accessibilitat universal per a eliminar barreres arquitectòniques.

Un compromís amb la cultura

L'Ajuntament de l'Arboç destaca la seva ferma aposta per la millora dels equipaments culturals del municipi, considerant-los espais essencials per al benestar i el desenvolupament personal dels ciutadans. Aquesta reforma de la Biblioteca s'uneix a d'altres projectes en marxa com la remodelació del Teatre Municipal o la creació d'un nou espai jove, demostrant el compromís municipal per a convertir l'Arboç en un referent cultural a la comarca.

Un futur cultural vibrant

Amb la finalització d'aquesta reforma, la Biblioteca Municipal de l'Arboç obrirà les seves portes a una nova etapa marcada per la modernitat, la funcionalitat i la proximitat a la ciutadania. L'Ajuntament continuarà treballant per a ampliar l'oferta cultural del municipi i garantir que totes les persones puguin gaudir d'un accés igualitari a la cultura i l'educació.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local