Flash

Presentació del llibre Sitges en blau, nova col·laboració del fotògraf Joan Iriarte i el poeta David Jou i Mirabent

Joan Iriarte, un dels autors del llibre. fdg/c. castro

Joan Iriarte, un dels autors del llibre. fdg/c. castro

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El fotògraf Joan Iriarte i el poeta David Jou i Mirabent repeteixen la seva col·laboració després del llibre Llum de Sitges per homenatjar el blau de Sitges en el llibre, editat per l’Ajuntament, que porta per títol Sitges en blau i que es va presentar dissabte a l’edifici Miramar.
La mar, el folklore i alguns espais de les cases de Sitges s’omplen de blau com a complement del color blanc i contrast d’altres elements més foscos. Aquest nou treball de Joan Iriarte i David Jou recull detalls del blau que podrien passar desapercebuts, detalls que estan dins d’escuts, en el pal del ball de gitanes o en rajoles, i també les tonalitats que es veuen en els patis, les platges, el castell de focs o el Palau Maricel.

Convidant a l’espectador a redescobrir els espais i indrets de Sitges, les fotografies de Joan Iriarte es complementen amb la prosa poètica de David Jou, qui dóna la seva visió literària personal de les imatges. Els seus escrits també fan referència als poetes de gran rellevància que van estar durant un temps a la vila.

A partir d’aquesta setmana el Sitges en blau ja es podrà trobar a les diferents llibreries de la vila i els seus autors esperen que tingui la mateixa resposta que el seu anterior treball plegats, Llum de Sitges, presentat ara fa dos anys i que ha estat traduït al castellà, a l’anglès i al francès.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local