Llibres

Dibuixos, el llibre de Jaume Brichfeus a la Ismes Galeria d’Art

Aquest dissabte 14 de novembre de 2009 a les 19:30h El Cep i la Nansa presenta la primera antologia de dibuixos del pintor vilanoví

El Cep i la Nansa 09-11-2009 13:29 Lectures 1036

Arxivat a:

Portada del llibre Dibuixos

Portada del llibre Dibuixos

El bon ofici de dibuixant d’en Jaume Brichfeus (Vilanova i la Geltrú, 1931) demanava un llibre i a la fí, aquí el tenim. Coincidint amb l’exposició de l’artista a Ismes Galeria d’Art de Vilanova i la Geltrú es presentarà el llibre Dibuixos/Jaume Brichfeus, dins la prestigiosa col•lecció “de l’Arç al Traç”. En aquest acte intervendrà la poeta i prologuista del llibre Teresa Costa-Gramunt.

El llibre és un projecte molt especial i esperat per al pintor i pels seus moltíssims admiradors, ja que per primera vegada veurà plasmada i recopilada una part de la seva obra, en concret els dibuixos. Dibuixos que ha anat fent al llarg dels anys des de la seva Vilanova natal i recollits sota aquests epígrafs: arbres, barques, camins i carrers, cels i terrats, ermites, esglésies i edificis, masies i sínies, vistes i panoràmiques.

Cal recordar que l’obra de Brichfeus és representativa del seu carácter senzill i pacient i una mostra de l’evolució del paisatge de la ciutat. Així, en els seus dibuixos veurem un repàs de la seva obra menys coneguda, però no menys valuosa.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres