SANT PERE DE RIBES

La biblioteca acollirà una taula rodona sobre el canvi climàtic

VD 09-11-2009 22:41 Lectures 458

Arxivat a:

L'acte, que es durà a terme el pròxim 20 de novembre a les 7 de la tarda, comptarà amb les intervencions de la professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la URV i experta en canvi climàtic, Susana Borràs; el vicepresident del Col·legi d’Ambientòlegs i assessor en desenvolupament sostenible, Arnau Queralt, i altres especialistes en la matèria. 

Partint del lideratge de la Unió Europea en la lluita contra el canvi climàtic i del paper fonamental dels ens locals i la societat civil per fer front a aquest fenomen, aquesta xerrada es proposa analitzar i debatre sobre els reptes que el canvi climàtic suposa. Podeu veure el programa complet clicant aquí.

Les inscripcions, que són gratuïtes, cal fer-les prèviament al departament de Medi Ambient de l’ajuntament, per correu electrònic o per telèfon al 93 810 92 77.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No