CUBELLES

Ràdio Cubelles presenta el llibre sobre els 25 anys de l’emissora

És obra de l’ex directora Núria Fonoll, guanyadora de la Beca sobre els 25 anys de l’emissora municipal

VD 08-04-2010 20:41 Lectures 502

Arxivat a:

El Cinema Mediterrani acollirà divendres a partir de les 19 hores la presentació del llibre Ràdio Cubelles. 25 anys de l’emissora municipal degana del Garraf, que ha escrit l’ex directora Núria Fonoll ha través de la Beca Ràdio Cubelles per a la investigació dels 25 anys de l’emissora. El llibre repassa a través dels testimonis orals i documentals el primer quart de segle de l’emissora municipal cubellenca, que ja encara les tres dècades de vida el 2011.

El llibre està estructurat en deu parts, que van des de la gestació fins a la celebració dels 25 anys de l’emissora i que està prologat pel periodista Iu Forn, ex col·laborador de Ràdio Cubelles. Al llarg de les seves 240 pàgines comença en el moment en què el Consistori cubellenc s’anima a encentar l’aventura radiofònica i repassa el procés que va portar fins a la inauguració de Ràdio Cubelles, el 22 de març de 1981.

D’aquesta manera, tal i com es va avançar el passat mes de febrer, en un programa especial sobre els 29 anys de l’emissora, es desmenteix la data simbòlica del 23-F com la de l’inici de les emissions oficials. El llibre també fa un repàs dels programes que l’emissora ha tingut al llarg de cinc lustres i els col·laboradors i les col·laboradores que s’ha pogut documentar que han fer ràdio a Cubelles en aquests 25 anys.

La presentació, igual que el lliurament del 3er Micròfon d’Or de Ràdio Cubelles, es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles en un programa especial que l’emissora prepara. El programa començarà a les 19 hores i es pot escoltar pel 107.5 FM, www.radiocubelles.cat i els canals de ràdio de la TDT.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No