VNG

Nova edició del programa 'Anem al Teatre'

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de VNG promouen teatre, música, dansa i circ entre l'alumnat de VNG

VD 09-11-2010 20:28 Lectures 478

Torna un curs més el programa 'Anem al Teatre' que desenvolupa la Diputació de Barcelona amb la complicitat de l'Ajuntament de VNG. El programa té per objectiu oferir espectacles de teatre, dansa, música i circ als alumnes d'educació infantil, primària i secundària. També ofereix l'escenificació de lectures obligatòries per a l'alumnat de batxillerat.

L'oferta artística d'enguany, marcada com ja és habitual per criteris pedagògics d'idoneïtat i qualitat, així com també per la professionalitat de les companyies, inclou espectacles al Teatre Principal, a l'Espai la Vela i al Taller l'Estaquirot.


Entre els objectius d'aquesta iniciativa, destaca la voluntat de crear nous públics d'arts escèniques i d' afavorir la igualtat d'oportunitats, ja que posa a l'abast de tots els nens i nenes una programació de gran qualitat.

Per al curs 2010-2011 'Anem al Teatre' ofereix les següents propostes escèniques:

Balanç d'assistència del curs 2009-2010

El curs passat van participar d'aquest programa un total d'11.078 alumnes dels centres educatius de VNG, que van poder gaudir d'una oferta conformada per 14 espectacles de teatre, música i dansa.

Principalment l'assistència va ser al Teatre Principal, on es van realitzar 47 de les 79 representacions programades amb un total de 9.897 alumnes assistents. A l'Espai La Vela es van programar 5 funcions amb un total de 1.653 assistents, mentre que a l'Espai Taller l'Estaquirot es van fer 27 funcions d'un únic espectacle, que va comptar amb la participació de 3.325 nens i nenes.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No