VNG

La Biblioteca Armand Cardona organitza un taller de restauració de llibres

Les inscripcions al taller 'Restaura el llibre que t'estimes', comencen la setmana vinent

VD 24-02-2011 18:39 Lectures 573

Dimarts 1 de març s'obre el període d'inscripcions pel nou taller per adults que organitza la biblioteca Armand Cardona. Un taller que, sota el títol de 'Restaura el llibre que t'estimes', té com a objectiu donar nocions bàsiques d'enquadernació.

El taller, a càrrec de Josefina C. Raldiris, s'impartirà tots els dilluns, des del 14 de març i fins el 30 de maig, de 18 a 19.30 h. Per participar-hi cal formalitzar la inscripció a la biblioteca Armand Cardona ja que les places són limitades.

La vilanovina Josefina C. Raldiris, va finalitzar els estudis d'enquadernació a l'Escola Professional de la Dona de la Diputació de Barcelona l'any 1989 i des d'aleshores ha continuat formant-se participant en diferents jornades, seminaris i cursos.

A més de la seva experiència professional, ha presentat llibres a diferents exposicions com ara Petits Formats Reliés, organitzada per Les Amis de la Reliure d'Art de Brussel·les, a Les Reliures Europennes en Pays Basque, organitzada pel Cercle de Reliure d'Art de França, a Cercle de Reliure de la ciutat francesa de Cibourne, al IIIè Forum Internacional de la Reliure d'Art de Tolouse i ha estat finalista amb dos llibres, l'any 1992, al IV Prix Paul Bonet a Ascona, Suïssa.

Enquadernació: acció de cosir o enganxar diversos plecs o quaderns de text i posar-los cobertes. Les enquadernacions tenen per objecte procurar al llibre tres avantatges: la seva conservació, el seu fàcil maneig i la seva presentació artística.

Descarregueu-vos la Butlleta d'inscripció


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No