Flash

La nova biblioteca de Vilanova podria portar el nom d'Armand Cardona Torrandell

L'Hora 09-11-2002 8:17 Lectures 314

Arxivat a:


L'equip de govern vilanoví ha proposat que la nova biblioteca que s'està construint al barri de Sant Joan dugui el nom d'Armand Cardona Torrandell (Barcelona, 1928-Vilanova i la Geltrú, 1995), com a homenatge i reconeixement al famós pintor. La proposta s'ha debatut amb els partits de l'oposició, però encara no ha estat aprovada en la comissió de govern. Aquesta idea lliga amb dues iniciatives més que s'estan gestant relacionades amb l'artista. D'una banda, un grup de vilanovins està treballant en la celebració de l'Any Cardona Torrandell, que inclouria diversos actes commemoratius, un projecte encara embrionari que l'Ajuntament veu de bon ull. D'altra banda, la regidoria de Cultura, dins el Programa de Suport a la Creació, preveu dur a terme alguna acció sobre la figura d'Armand Cardona Torrandell a través de la iniciativa cultural Projectes, en col·laboració amb les galeries d'art de la ciutat.
Pel que fa a la nova biblioteca de Sant Joan, en construcció al carrer Menéndez Pelayo, en breu han de sortir les bases per al concurs per a la plaça de director, que començarà a treballar a partir de l'1 de gener del 2003. Teresa Llorens, regidora de Cultura, ha informat que la voluntat del govern és inaugurar el nou equipament pels volts de la festa de Sant Jordi.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres