CINEMA

George Harrison: Living in the Material World

Aquest divendres projecció de la pel.licula dins la programació del Docanrol

VD 16-05-2012 13:37 Lectures 669

Arxivat a:

VD. Cartell de la pel.licula George 'Harrison: Living in the Material World'

VD. Cartell de la pel.licula George 'Harrison: Living in the Material World'

La vídua de Harrison, Olivia, va escollir Martin Scorsese per dirigir-lo després de veure ‘No Direction Home’, l’extens i fascinant documental sobre Bob Dylan del director novaiorquès. Olivia va dir sobre l’obra d’Scorsese, finalment: "Gairebé prefeixo que la gent no el vegi. És com mostrar a tothom el teu lloc més íntim.”

Perquè la pel·lícula segueix cronològicament els passos del llegendari George Harrison durant la seva infantesa a Liverpool, l’èxit de la Beatlemania, els viatges a l’Índia i la influència d’aquesta cultura en la seva música i en la seva espiritualitat, la rellevància i rol determinant com a membre dels Beatles, la ruptura del grup “més popular que Jesucrist”, el fructífer inici de la seva carrera en solitari, la ingesta massiva de drogues en la seva etapa musical més fosca, el triangle de passió amorosa-amical entre Pattie Boyd, Eric Clapton i ell, etc.

Scorsese va fer ús del material llegat per Harrison així com d’entrevistes a l’entorn familiar, d’amics i artístic del mateix, des del respecte i la passió per la seva música i la seva figura però suggerint els turments i les vacil·lacions del beatle tranquil.

18 de Maig, 19h, Cinema Bosc 

George Harrison: Living in the Material World
Director: Martin Scorsese
Any: 2011
País: Regne Unit
Duració: 208 min.
Protagonistes: Olivia and Dhani Harrison, Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono, George Martin, Eric Clapton, Pattie Boyd, Klaus Voorman, Terry Gilliam, Eric Idle.

I a partir de les 0h, afterparty al Lotus (Plaça Lledoners, 1) amb una nova edició del Music Quiz i la sessió de La Moguda (Copa Lotus dj's) i Superchema!


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament