VNG

'Ariadna en el Cercle' ja és a l'Eixample de Mar

La inauguració va comptar amb la participació de l'escultor Òscar Estruga

Redacció 18-06-2012 20:59 Lectures 3176

Arxivat a:

Carles Castro. 'Ariadna en el Cercle' ja és a l'Eixample de Mar

Carles Castro. 'Ariadna en el Cercle' ja és a l'Eixample de Mar

En paraules d'Òscar Estruga, "'Ariadna en el Cercle' representa la continuació del mite de la Pasífae", escultura que ha esdevingut símbol de la ciutat des de l'espigó que hi ha a la platja de Ribes Roges. Per a l'escultor, la seva obra 'Ariadna en el Cercle' "és descendent" de la primera i va mostrar-se molt satisfet de la seva ubicació definitiva a la ciutat.

Durant l'acte d'inauguració també va intervenir Eduard Brull, en nom de Garraf Mediterrània, empresa que va adquirir l'escultura i posteriorment la va cedir a l'Ajuntament de la ciutat. En una visita realitzada a la tardor per regidors del Govern municipal i, d'acord amb l'artista, es va decidir instal·lar-la en aquest punt com a porta d'entrada des del passeig Marítim a la plaça de la Mediterrània.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va destacar "la força que desprèn l'escultura" i va manifestar "la satisfacció de tota la ciutadania per la cessió que ha fet Garraf Mediterrània". Prèviament a l'acte oficial d'inauguració l'actriu vilanovina Carme Jariod va recitar uns textos literaris sobre el mite de Pasífae.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No