SANT PERE DE RIBES

Els Castellers de les Roquetes ben presents a la festa major de Sant Joan

Desprès de ser-hi presents per Santa Eulalia, la colla de les Roquetes ha participat activament de les cercaviles de vigília i Festa Major de Sant Joan d’aquest cap de setmana

VD 26-06-2012 20:43 Lectures 2928

Arxivat a:

VD. Imatges del cercavila dels Castellers de les Roquetes

VD. Imatges del cercavila dels Castellers de les Roquetes

Tancant el seguici de balls populars, els de la camisa grisa realitzaren un seguit de castells nets, pilars caminats i una desena de pilars de quatre, inclòs el de desprès del prego i la traca. Així mateix, diumenge al vespre, en l’exhibició de balls populars en la Vinya d’en Petaca i davant un nombrós públic completar el tres de sis i el pilar de quatre.

Sense gaire temps de descans la colla serà present en la Festa Major de Ribes, en la tradicional diada castellera de Sant Pere amb la presència de la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Xicots de Vilafranca aquets diumenge 1 de juliol a les set de la tarda a la plaça de la Vila, essent la primera actuació de la colla en el nucli de Ribes.

Per aquesta actuació s'han previst assajos especials dimecres a quarts de vuit i divendres a les vuit a l'exterior del Centre Cívic l’Espai.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No