VNG

Joves i avis, vinculats a través de la música

Trobada intergeneracional al Centre de dia Recreo, amb la participació de 'Tangaroa' i 'Un nen, un somriure'

Redacció 18-07-2012 15:18 Lectures 1258
VD. Imatge de la trobada

VD. Imatge de la trobada

Tots ells provenen de diferents centres d'acollida, Centre Crae de Sant Josep de la Montunya de Barcelona i el Centre Crae Busquests de Terrassa, els joves van poder compartir amb joves de l'associació Tangaroa i els avis del Centre de Dia Recreo una nova forma de sentir la música i de fer relacions. 

Aquests tallers s'emmarquen en les línies d'actuació que el Centre de Dia porta desenvolupant des de principis d'any, coincidint amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions. Una societat per a totes les edats és el que volen compartir amb aquesta iniciativa, una proposta social altruista per a tots els nostres grans i el nostre jovent. 

El Centre de Dia Recreo té un objectiu: treballar cap a un envelliment actiu, saludable i participatiu. Sota aquesta insígnia s'han desenvolupat més de 20 tallers intergeneracionals. Un programa on s'ha donat cabuda a la participació, a la relació, a l'activitat física, a les activitats cognitives, a les històries de vida,... a les relacions entre persones. 

Amb aquest taller musical les persones grans, els familiars, amics, i joves de diferents poblacions han gaudit i compartit amb els avis del Centre una experiència intergeneracional plena d'emoció, apropament i transmissió en un espai multigeneracional.
“Busquem la solidaritat amb les persones grans i totes les generacions, i és per això que el nostre Centre de Dia Recreo vol ser pioner en aquest tipus d'iniciatives”.


GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No