VNG

Joves i avis, vinculats a través de la música

Trobada intergeneracional al Centre de dia Recreo, amb la participació de 'Tangaroa' i 'Un nen, un somriure'

Redacció 18-07-2012 15:18 Lectures 1187
VD. Imatge de la trobada

VD. Imatge de la trobada

Tots ells provenen de diferents centres d'acollida, Centre Crae de Sant Josep de la Montunya de Barcelona i el Centre Crae Busquests de Terrassa, els joves van poder compartir amb joves de l'associació Tangaroa i els avis del Centre de Dia Recreo una nova forma de sentir la música i de fer relacions. 

Aquests tallers s'emmarquen en les línies d'actuació que el Centre de Dia porta desenvolupant des de principis d'any, coincidint amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions. Una societat per a totes les edats és el que volen compartir amb aquesta iniciativa, una proposta social altruista per a tots els nostres grans i el nostre jovent. 

El Centre de Dia Recreo té un objectiu: treballar cap a un envelliment actiu, saludable i participatiu. Sota aquesta insígnia s'han desenvolupat més de 20 tallers intergeneracionals. Un programa on s'ha donat cabuda a la participació, a la relació, a l'activitat física, a les activitats cognitives, a les històries de vida,... a les relacions entre persones. 

Amb aquest taller musical les persones grans, els familiars, amics, i joves de diferents poblacions han gaudit i compartit amb els avis del Centre una experiència intergeneracional plena d'emoció, apropament i transmissió en un espai multigeneracional.
“Busquem la solidaritat amb les persones grans i totes les generacions, i és per això que el nostre Centre de Dia Recreo vol ser pioner en aquest tipus d'iniciatives”.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No