VNG

Joves i avis, vinculats a través de la música

Trobada intergeneracional al Centre de dia Recreo, amb la participació de 'Tangaroa' i 'Un nen, un somriure'

VD. Imatge de la trobada

VD. Imatge de la trobada

Tots ells provenen de diferents centres d'acollida, Centre Crae de Sant Josep de la Montunya de Barcelona i el Centre Crae Busquests de Terrassa, els joves van poder compartir amb joves de l'associació Tangaroa i els avis del Centre de Dia Recreo una nova forma de sentir la música i de fer relacions. 

Aquests tallers s'emmarquen en les línies d'actuació que el Centre de Dia porta desenvolupant des de principis d'any, coincidint amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions. Una societat per a totes les edats és el que volen compartir amb aquesta iniciativa, una proposta social altruista per a tots els nostres grans i el nostre jovent. 

El Centre de Dia Recreo té un objectiu: treballar cap a un envelliment actiu, saludable i participatiu. Sota aquesta insígnia s'han desenvolupat més de 20 tallers intergeneracionals. Un programa on s'ha donat cabuda a la participació, a la relació, a l'activitat física, a les activitats cognitives, a les històries de vida,... a les relacions entre persones. 

Amb aquest taller musical les persones grans, els familiars, amics, i joves de diferents poblacions han gaudit i compartit amb els avis del Centre una experiència intergeneracional plena d'emoció, apropament i transmissió en un espai multigeneracional.
“Busquem la solidaritat amb les persones grans i totes les generacions, i és per això que el nostre Centre de Dia Recreo vol ser pioner en aquest tipus d'iniciatives”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!