SITGES

Entrades ja a la venda per a la festival de cinema de Sitges

La compra es podrà efectuar a través del servei Telentrada de Catalunya Caixa, mitjançant tres opcions diferents: web (http://www.telentrada.com/), telèfon (902 10 12 12) o a qualsevol oficina de Catalunya Caixa.

El Festival ha decidit no repercutir en els espectadors l’increment de l’IVA decretat pel Govern de l’Estat. D'aquesta manera, el preu de les entrades només aplicarà la pujada de l’IPC del darrer any.

El festival ofereix la possibilitat d’obtenir el 20% de descompte en la compra d’entrades als titulars de diferents carnets: Carnet Biblioteques, Carnet Jove, Targeta Cinesa Card, Club Casa Àsia, Club Fnac Oci i Cultura, Targeta Amiga Desigual, Club TR3SC, Club UOC, RACC Master, RAKK 4u, acreditats Special Olympics, Amics JoTMBé i majors de 65 anys. Els clients de Catalunya Caixa també disposen d’un 20% de descompte, vàlid per la compra a través de Telentrada i amb un límit del 5% de l’aforament de la sala.

Per altra banda, fins el 3 d’octubre, els espectadors tenen l’opció d’adquirir també les tres opcions d’abonaments posades a la venda pel Festival:

Abonament Matinée: 99€

Vàlid per accedir a totes les sessions de l’Auditori del matí fins a les 15 h (no inclou les maratons del 14 d’octubre).

Abonament Auditori: 250€

Vàlid per accedir a totes les sessions de l’Auditori durant tot el Festival (no inclou les sessions d’inauguració i de cloenda ni les maratons del 14 d’octubre).

Butaca VIP: 350€

Vàlid per accedir a totes les sessions de l’Auditori durant tot el Festival, amb seient reservat a la millor zona (excepte les maratons del 14 d’octubre, que són seient lliure). Dóna dret a rebre bossa i catàleg oficial.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!