VNG

En Maginet tap de bassa pren vida

Marc Ortiz de Urbina 12-09-2012 17:15 Lectures 1393

Arxivat a:

VD. Cartell de la representació

VD. Cartell de la representació

La Companyia Peus Grossos (www.cpeusgrossos.narpan.net) n'ha fet una interpretació lliure en forma d'espectacle de petit format i curta durada que barreja titelles i actors. L'acte, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc el 15 de setembre a les 11 del matí a la Biblioteca Joan Oliva en el marc de la Marató de contes que s'hi organitza. La companyia, que ha adaptat el conte al teatre, també ha preparat la posada en escena i el disseny i construcció de l’escenografia i els titelles. Dos castellers de la colla actuen a l’espectacle.

L’obra serveix per festejar els 40 anys dels Bordegassos amb un conte molt vilanoví, per a tota la família. També es tracta d'una manera innovadora i atractiva de difondre el fet casteller als més menuts i engrescar-los a ser part activa de la cultura popular.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré