SANT PERE DE RIBES

Els castellers de les Roquetes dibuixen l'aleta de la torre de sis

Redacció Sant Pere de Ribes 23-10-2012 8:56 Lectures 697

Arxivat a:

VD. Els castellers de les Roquetes

VD. Els castellers de les Roquetes

Els Castellers de les Roquetes obrien l’actuació amb el tres de sis amb l’agulla que és el castell que més alegries ha donat a la colla al llarg de la temporada i fer constar el pas d’un enxaneta a la posició de dossos. En segona ronda, un quatre de sis amb terços fen de segons. En tercera ronda la torre de sis s’enlaira amb el neguit del debut, la canalla no va dubtar i carregar la torre. A la sortida de la canalla, una sotragada va fer despenjar-se aixecador i enxaneta desmuntar-se la resta del castell. Dos pilars de quatre arrodonien l’actuació.

Alegria i satisfacció dins el rotllo de la camisa grisa per assolir la seva millor actuació i estrenar el castell que persegueix totes les colles de sis. L’assemblea de la colla, taller de castells i activitats festives posaran el colofó a la temporada.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No