Patrimoni de la humanitat

Un 4 de 6 davant de la Pedrera

Els castellers de les Roquetes han actuat en els actes del centenari de l'emblemàtic edifici de Gaudí

'De la 60 colles castelleres, n'hi ha de més noves però nosaltres podem dir que aquest 2012 ha estat la primera temporada regular'

ACN Barcelona 18-11-2012 19:42 Lectures 749

Arxivat a:

Els castellers de les Roquetes, de Sant Pere de Ribes, durant la seva actuació davant de la Pedrera.  ACN

Els castellers de les Roquetes, de Sant Pere de Ribes, durant la seva actuació davant de la Pedrera. ACN

Els castellers de les Roquetes, de Sant Pere de Ribes, han actuat aquest diumenge davant de la Pedrera en els actes de commemoració del centenari de l'emblemàtic edifici de Gaudí. D'aquesta manera s'han unit dos dels elements reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco: els castells i l'arquitectura gaudiniana. Nombrós públic local i estranger s'ha aplegat al xamfrà de Provença amb el Passeig de Gràcia per assistir a l'espectacle casteller, juntament amb els centenars de persones que feien cua per entrar a la Pedrera. "Hem fet un 4 de 6, dos intents del 3 de 6 desmuntats, més quatre pilars de 4", ha detallat Salvador Miret, cap de la colla dels castellers de les Roquetes.

"Tot i que és fora de temporada ens ha vingut molt de gust venir a fer els nostres castells", ha continuat Miret, que ha fet una valoració molt positiva de la jornada. "Sempre és maco fer el maridatge entre dos patrimonis culturals de la humanitat com la Pedrera i els castells", ha afegit el cap de colla dels castellers de les Roquetes, una de les més joves de Catalunya. "De la 60 colles castelleres, n'hi ha de més noves però nosaltres podem dir que aquest 2012 ha estat la primera temporada regular, de febrer fins avui", ha remarcat Salvador Miret, que ha assenyalat que enguany han aconseguit carregar per primera vegada la torre de sis. "I l'objectiu de l'any que ve és consolidar la colla en els castells de sis, formar castellers i també formar persones", ha finalitzat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No