Les mil i una nits

La Companyia Peus Grossos guanya el concurs de teatre Clap

Peus Grossos és una companyia nascuda a l'any 2000 a Vilanova i la Geltrú

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Companyia vilanovina Peus Grossos ha guanyat la primera edició del concurs de Teatre Jove Clap amb l'obra "Les mil i una nits". Després d'una llarga deliberació per part del jurat i del recompte dels vots del públic, es va decidir el guanyador d'aquesta primera edició, que ha aconseguit el primer i únic premi dotat amb 500€.

Durant quatre diumenges consecutius la sala escènica del centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa ha estat l'espai on s'han presentat les obres aspirants a guanyar el CLAP, un concurs on els components de les companyies són menors de 22 anys. El Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa té com un dels seus eixos principals el foment de les arts escèniques a la ciutat del Prat i en especial entre els joves.

Peus Grossos és una companyia nascuda a l'any 2000 a Vilanova i la Geltrú. Les seves obres estan marcades pel folklore vilanoví, les titelles, la fantasia i presenten una curada posada en escena. Les altres tres companyies seleccionades – Yorrick, BdeBareka i Semàfor- provenen de Barcelona i estan formades per joves estudiants o aficionats al teatre i ballarins; molts d'ells compten amb referents propers –germans grans, companyies "A"- i han decidit continuar la senda artística.

Tant els participants com els organitzadors han valorat de forma positiva l'experiència i segurament es podrà parlar d'una segona edició del concurs de teatre al inici de la tardor del 2013.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local