Colla falconera

Els Falcons de Vilanova fan una crida a la participació amb el torn dels assajos

'Aquesta vegada fem una crida especial als adults, homes i dones, que potser ja fan esport, però volen també apropar-se a la cultura popular'

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-02-2013 22:30 Lectures 1976

Després d'un merescut descans i uns dies de disbauxa carnavalesca, a partir del dia 1 de març els Falcons de Vilanova i la Geltrú tornenn a ocupar l’antiga Peixateria (plaça de la Peixateria) cada divendres. Com de costum, l’horari dels assajos serà de 20:00 a 22:00 h. L’objectiu clau de la temporada és consolidar les figures més importants de any 2012 i, si pot ser, arribar més allà.

Per això, els actius animen els vilanovins, de totes les edats, a unir-se a la colla. "Aquesta vegada fem una crida especial als adults, homes i dones, que potser ja fan esport, però volen també apropar-se a la cultura popular", explica Jordi Roca, president de Falcons de Vilanova. "Fent figures pots gaudir de l'activitat física i a l’hora fas ciutat i fas país”, hi afegeix.

En aquests temps de crisi, en que s’estan retallant totes les subvencions de que disposaven les entitats culturals, els Falcons de Vilanova han optat per introduir el rol del soci protector. Aquesta forma de col•laboració no implica necessàriament ser membre actiu de la colla.

En cas de voler més informació sobre les activitats i actuacions dels Falcons de Vilanova, o en cas d’estar interessats en el paper del soci protector us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic falconsvilanova@hotmail.com o simplement venir a un dels assajos en l’horari indicat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No