Teatre amateur

El grup de teatre de l'Espai Jove estrena l'obra ‘3 desitjos'

La representació tindrà lloc el 19 de maig al cinema Mediterrani a les 18h. amb entrada lliure

Redacció Cubelles 16-05-2013 18:36 Lectures 656

Arxivat a:

Els alumnes del curs de teatre de l’Espai Jove representen, aquest diumenge 19 de maig a les 18h. al cinema Mediterrani l’obra 3 desitjos, un taller escènic de creació amb entrada lliure al públic. Es tracta d’un espectacle de petit format, amb una posada en escena molt austera, en la que els 6 joves que la representen interpreten diferents personatges.

A més, són ells mateixos qui realitzen tots els canvis d’escena, fent que la història esdevingui dinàmica i alhora van aprenent a treballar tots els rols necessaris per fer teatre i esdevenir una plataforma per poder practicar els aprenentatges del curs.

La història de l’obra és molt propera a un públic jove, doncs parla dels desitjos propis de l’edat i del perill que comportaria acomplir-los tots sense cap esforç. L’argument va sorgir fruit d’una xerrada amb els propis alumnes, sobre les preocupacions, pors i problemes amb els que es troben, i sobre el supòsit de què passaria si els poguéssim arreglar tots al nostre gust, sense cap esforç, per art de màgia.

TRACART

Aquest és ja el tercer curs en què l’Espai Jove ofereix l’activitat de teatre als joves del municipi, i el segon que TRACART s’encarrega de dur-la a terme. L’any passat varen fer una classe oberta centrada en la improvisació, i enguany, s’ha fet un pas endavant i dur a terme un petit espectacle amb la meitat dels participants que repeteixen l’experiència d’altres edicions.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament