Festa Major del Centre Vila

Els castellers de les Roquetes descarreguen el seu primer cinc de sis

Els roquetencs donen passes de gegant i en només tres setmanes es fan amb la torre de sis i el cinc de sis

Redacció Sant Pere de Ribes 24-07-2013 10:53 Lectures 838

Arxivat a:

Els castellers de les Roquetes van descarregar el seu primer cinc de sis a Vilanova i la Geltrú. La diada es va celebrar a la plaça de les Neus, en el marc de la diada de festa major centre vila, on van actuar: Bordegassos de Vilanova i Castellers de les Roquetes. Per començar la diada les dues colles van fer un pilar de salutació, els de les Roquetes aixecat per sota.

El cap de colla Juan Carlos en primera ronda va optar per alçar un quatre de sis baixant de pis alguns castellers, amb l’idea de fer castells més lleugers de cara a posar-hi un pis més que es va descarregar sense cap problema .

En segona ronda va vindre la gran estrena d’aquesta diada, els de camisa grisa amb la seguretat que van donar les proves a assaig, van tirar amunt el cinc. Castell que no va semblar que fos el primer, ja que es va descarregar sense complicacions.

En ultima ronda els Castellers de les Roquetes, per arrodonir la diada van optar pel tres amb l’agulla, ja que la feina estava feta amb el primer cinc de la petita història de la colla. A la ronda de pilars es van acomiadar amb un nou pilar de quatre femení, amb l’estrena d’Ana Morgades de segon.

Els assajos de pilars i canalla son de 19h a 21h al Centre Cívic i els Dimecres i Divendres de 20h a 22h assajos generals al Centre Cívic.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No