Festa Major del Centre Vila

Els castellers de les Roquetes descarreguen el seu primer cinc de sis

Els roquetencs donen passes de gegant i en només tres setmanes es fan amb la torre de sis i el cinc de sis

Redacció Sant Pere de Ribes 24-07-2013 10:53 Lectures 921

Arxivat a:

Els castellers de les Roquetes van descarregar el seu primer cinc de sis a Vilanova i la Geltrú. La diada es va celebrar a la plaça de les Neus, en el marc de la diada de festa major centre vila, on van actuar: Bordegassos de Vilanova i Castellers de les Roquetes. Per començar la diada les dues colles van fer un pilar de salutació, els de les Roquetes aixecat per sota.

El cap de colla Juan Carlos en primera ronda va optar per alçar un quatre de sis baixant de pis alguns castellers, amb l’idea de fer castells més lleugers de cara a posar-hi un pis més que es va descarregar sense cap problema .

En segona ronda va vindre la gran estrena d’aquesta diada, els de camisa grisa amb la seguretat que van donar les proves a assaig, van tirar amunt el cinc. Castell que no va semblar que fos el primer, ja que es va descarregar sense complicacions.

En ultima ronda els Castellers de les Roquetes, per arrodonir la diada van optar pel tres amb l’agulla, ja que la feina estava feta amb el primer cinc de la petita història de la colla. A la ronda de pilars es van acomiadar amb un nou pilar de quatre femení, amb l’estrena d’Ana Morgades de segon.

Els assajos de pilars i canalla son de 19h a 21h al Centre Cívic i els Dimecres i Divendres de 20h a 22h assajos generals al Centre Cívic.


"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent