Sigue al conejo blanco

Els vendrellencs Zim & The Zums estrenen treball discogràfic (VÍDEO)

Zim & The Zums porten un so propi, fruit de la fusió del rap amb instruments sense bases electròniques

Redacció El Vendrell 29-07-2013 9:02 Lectures 1062

Arxivat a:

El grup de música del Vendrell Zim & The Zums ha tret al mercat el seu primer treball musical. 'Sigue al conejo blanco' representa el debut discogràfic del grup i es pot trobar a les botigues de música des del 18 de juliol sota el segell de Discmedi / Warner Chappell.

Zim & The Zums porten un so propi, fruit de la fusió del rap amb instruments sense bases electròniques. Un estil amb aires mediterranis que pot competir directament amb els sons d'altres costes com Califòrnia o Hawaïi.

"Sigue al conejo blanco" és l'àlbum debut d'aquest grup vendrellenc que no deixarà indiferent. Enregistrat parcialment a La Casamurada i masteritzat a Los Angeles pel guanyador d'un Grammy, Reuben Cohen, "Sigue al conejo blanco" compta amb les col·laboracions de Pablo Espadas de La Doble Fila, Art2, Dj Soke i del raper sevillà Shotta, i està carregat de lletres desenfadades i positives. Rock? Rap? Funky? definir és limitar

Zim & The Zums està format per Ismael "Zim" Muñoz, Isaac Sanjuan, Pau Josa, Joan Ramírez, Albert Contra i Josep Urpí, tots vendrellencs, i partíceps habituals del seu circuit musical. L'any 2011 van ser finalistes del concurs TRACK.


"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No