Els Castellers de les Roquetes, a un pas dels castells de set

Els Castellers de les Roquetes porten a plaça la seva segona millor actuació de la temporada amb el cinc de sis, la torre de sis i el quatre de sis

Arnau Gea/ Angi Peña Sitges 27-08-2013 18:55 Lectures 952
Castellers de les Roquete. Actuació dels Castellers de les Roquetes a la Festa Major de Sitges

Castellers de les Roquete. Actuació dels Castellers de les Roquetes a la Festa Major de Sitges

Els Castellers de les Roquetes han dut a terme durant la Festa Major de Sitges la seva segona millor actuació de la temporada portant a la plaça el cinc de sis, la torre de sis i el quatre de sis.

La diada de festa major va comptar amb la participació de la colla amfitriona, la Jove dels Castellers de Sitges, els Castellers de les Roquetes i els Minyons de Terrassa. Els de la camisa gris van començar amb el cinc de sis, un cinc de sis perfecte de mides: l’enxaneta va encarar el castell perfectament sense cap dificultat i el castell va servir perquè s'estrenessin Carlos Ramirez i Vanesa Ruiz. Els Castellers de les Roquetes van completar el segon cinc de sis de la seva temporada i de la seva petita història.

En la segona ronda, van decidir optar per la torre de sis, que va pujar molt àgil i molt ràpida. Aquesta torre, igual que el cinc de sis va ser la segona torre descarregada tant d'aquesta temporada com de la història de la colla.

En la última ronda, es va alçar un quatre de sis molt lleuger i aturat amb els terços del possible quatre de set a segons. Aquest castell va ser una bona prova i va donar molt bones vibracions a la colla, per donar un pas endavant per ser colla de set.

Per  tancar la diada els roquetencs van fer dos pilars de quatre simultanis, amb l’enxaneta d’un d'ells amb només cinc anys i que va emocionar a tota la plaça.

La propera sortida dels Castellers de les Roquetes es farà a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, un pilar de quatre pel casament de dos membres de la colla, Merche i Nestor.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No