Sonoritats

La mestre vilafranquina Maria Bossy, intèrpret d'un dels espectacles destacats aquest Nadal a Barcelona

Maria Bossy és una de les components de la companyia de dansa Camut Band que actua al Mercat de les Flors presentant l’espectacle Sonoritats

EIX. Maria Bossy

EIX. Maria Bossy

Maria Bossy és professora de dansa clàssica i claqué a l’escola de dansa Assumpta Trens del Casal de Vilafranca però fora d’aquest àmbit acadèmic també és una  de les components de la companyia de dansa Camut Band, on ha participat en bona part dels darrers espectacles.

Cal destacar que a banda de formar part d’aquesta companyia, es va formar en dansa clàssica, claqué i jazz a Catalunya, va continuar els estudis a Londres on s’especialitzà en comèdia musical i ha format part de produccions teatrals, de cinema, i televisió.

Sonoritats és el nou espectacle de Camut Band que recrea el món màgic dels ballarins que fan sons i música amb els peus mentre ballen. Coreografies “a capella” amb efectes sonors. Interacció entre la música en viu i els sons virtuals. Materials vius com la fusta, el metall, la sorra i el plàstic seran el fil conductor i punt de partida de la dansa, que expressarà l’estat emocional i l’estètica visual de cada moment, creant sensacions sonores que donarán lloc al ritme i al ball.

La companyia Camut Band la van fundar l’any 1994 els germans Rafael i Lluís Méndez, coreògrafs i ballarins de percussió, i Toni Español, líder de Cae MaDeila. Amb la seva primera peça, Entre pies y manos, guanyen els premis FAD de Barcelona. A partir d’aquí creen espectacles com Keatoniania, amb el pianista Jordi Sabatés, o La vida és ritme, girant per tota Espanya. El 2001 Camut Band inicia la seva trajectòria internacional aconseguint el reconeixement artístic i creatiu per part de la premsa i l’aplaudiment dels públics de Nova York, Toronto, New Haven, Hamburg i Gènova.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!