FESTES D'HIVERN

Els Castellers de Les Roquetes inicien la temporada per Santa Eulàlia

Per segon any consecutiu els roquetencs van oferir un pilar de quatre caminant dins de l’església

Arnau Gea Cruells Sant Pere de Ribes 18-02-2014 19:01 Lectures 1816

Arxivat a:

Castellers de Roquetes. Els Castellers de Les Roquetes inicien la temporada per Santa Eulàlia

Castellers de Roquetes. Els Castellers de Les Roquetes inicien la temporada per Santa Eulàlia

Els Castellers de les Roquetes van iniciar aquesta setmana passada la temporada coincidint amb la Festa Major de Santa Eulàlia de les Roquetes del Garraf. La primera presa de contacte de la temporada 2014 dels de la camisa grisa va ser el pilar de 4 en motiu de l’ofrena floral de les entitats de la població garrafenca a la parròquia de Santa Eulàlia, Patrona de la Població.

Per segon any consecutiu els roquetencs van oferir un pilar de quatre caminant dins de l’església. Tot i l’estret camí entre bancs de l’església el pilar no va tenir cap complicació i que es va poder descarregar amb tota seguretat.  Desprès de l’ofrena els castellers de les Roquetes van alçar un pilar de quatre a la porta exterior de l’església que va servir com a començament de la cercavila de Sortida d’ofici.

Pel que fa la segona jornada de la festivitat de Santa Eulàlia que es va celebrar diumenge 16 de Febrer va ser el Cercavila de Festa Major que va començar des de la Plaça Ramón Mir, en aquesta cercavila es van muntar varis pilars de quatre i petites proves, aquestes per a començar a donar rodatge a gent nova i acostumar als habituals i així poder consolidar el gran treball de la temporada passada, on recordem es va assolir tota la gamma de sis i així poder assolir l’objectiu dels castells bàsics de set. El cercavila va acabar a la Plaça Vinya d’en petaca on els castellers van oferir un pilar caminant d’entrada a plaça i finalment van muntar un pilar de quatre que amb l’alçada de l’aleta va donar a començar l’encesa final de les colles petites de foc  mentre els balls blanc ballaven a l’hora.

L’apunt d’aquesta festa Major d’hivern dels Castellers de les Roquetes la va marcar l’estrena del nou grup de grallers de la colla, batejada com ‘’Les Grises’’  que van posar la banda sonora dels Castellers en tota la festa major de Les Roquetes.

Els castellers de les Roquetes ja comencen a preparar la propera sortida el diumenge 16 de març a Sant Llorenç d’Hortons acompanyats dels Vailets de Gelida per això no cessen la seva activitat assajant els Dimecres i Divendres de 20:00 a 22:00 a l’esplanada del Centre Cívic L’Espai de Les Roquetes i els dilluns de 19:00 amb l’assaig de canalla al Gimnàs de l’escola Les Roquetes.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No