CARNAVAL 2014

El Carnestoltes de Sitges també vol reinar a les xarxes

Les xarxes socials municipals presentaran espais específics amb els principals actes i les millors imatges

El Carnaval de Sitges estarà present a les xarxes socials municipals. Com en edicions anteriors a www.sitges.cat/carnaval les persones usuàries poden trobar des del programa d’actes a notícies passant per una galeria amb les millors imatges de la festa. Totes les informacions es publiquen i s’actualitzen diàriament per a que tothom qui ho desitgi pugui seguir el desenvolupament de la festa des de casa o el telèfon mòbil.

Les xarxes socials municipals presentaran espais específics amb els principals actes i les millors imatges. El Carnaval també es podrà seguir a Facebook, Twitter i Instagram, on a més de les publicacions pròpies de l’Ajuntament de Sitges, @ajsitges,  podran participar totes les persones interessades en nodrir aquest apartat a les diferents xarxes amb l’etiqueta #carnavalsitges14. 

La colla encarregada de l’organització del personatge de Sa Majestat Carnestoltes, A Tope, també ha activat aquest Carnaval xarxes socials per donar a conèixer l’activitat prèvia que realitzen i també la vida d’en Carnestoltes durant la setmana de festa. A Tope ha obert perfil tant a Facebook com A Twitter (@atopecarnestolt).

Una altra via per consultar les millors imatges del Carnaval és en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Sitges. En aquest espai es podran veure totes les imatges dels actes inclosos en el programa oficial d’actes, des de l’Arribo fins a l’Enterro.

L’Ajuntament de Sitges torna a posar en funcionament aquest Carnaval el geolocalitzador Foursquare. Una aplicació mòbil que serveix per a que els visitants puguin accedir a les localitzacions i informacions que generi el Carnaval. Amb Forsquare es crea un espai on les persones usuàries poden identificar-se i afegir comentaris o imatges per posar en comú les seves experiències. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!