Hip- Hop i Contemporani

Medalles d'or i bronze de l'Estudi de Dansa de Vilanova a Osca

Els ballarins de l'Estudi de Dansa era el primer cop que concursaven en aquest concurs de dansa

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-02-2014 12:32 Lectures 1939
EIX. Alumnes de l'Estudi de Dansa de Vilanova

EIX. Alumnes de l'Estudi de Dansa de Vilanova

L'Estudi de Dansa de Vilanova de Rosa Mari Gonzalez i Carme Gatell va participar la setmana passada al concurs de dansa celebrat a Osca i van tornar amb dues medalles per als grups de hip-hop i dansa contemporània.

Els ballarins de l'Estudi de Dansa era el primer cop que concursaven en aquest esdeveniment i han tornat amb la satisfacció pel reconeixement obtingut, però també per l'experiència i la motivació que ha representat per als alumnes. Concretament, van aconseguir una medalla d'or a hiphop i una de bronze a un "solo" de contemporani.

L'estudi de dansa treballa ja en el proper concurs en el que participaran, el proper 22 de març a Ciutat d'Haro (Logroño).


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No