Avui entren en funcionament les 4 noves aules de l'Escola de Música M. Dolors Calvet

Pere Regull: “Aquesta ampliació demostra l’aposta que l’equip de govern fa per l’Escola”

Ajuntament de Vilafranca. Entren en funcionament les 4 noves aules de l’Escola de Música M. Dolors Calvet

Ajuntament de Vilafranca. Entren en funcionament les 4 noves aules de l’Escola de Música M. Dolors Calvet

Aquest matí s’han presentat les noves 4 aules de música que des d’aquesta tarda mateix ja acolliran els primers alumnes de l’escola.

L’edifici de l’Ateneu municipal –que ja acull les instal·lacions de l’Escola de Música- disposa des d’avui de 4 aules noves. Segons ha explicat el director de l’Escola, David Miret, “es tracta d’una ampliació esperada, i que permetrà reorganitzar les classes amb més comoditat per a tothom, però sobretot per a l’alumnat.” Miret que s’ha mostrat molt “content i agraït”, ha afirmat que aquesta obra “ens ajudarà a créixer i solucionar alguns problemes d’espai que teníem.”

Les obres d’ampliació han donat com a resultat uns 150 metres addicionals, distribuïts en 4 aules: 2 de capacitat més reduïda, totalment insonoritzades, que acolliran els instruments d’alt volum com els tradicionals o els elèctrics. I dues de més grans que serviran per a qualsevol activitat musical que s’hi vulgui desenvolupar.

De la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha volgut destacar “l’aposta que des de l’equip de Govern es fa per aquesta escola i els estudis que s’hi imparteixen.” En un context de molt reajustament econòmic, l’Ajuntament de Vilafranca ha apostat en els darrers anys fortament per aquesta escola, com es demostra, segons Regull, “en l’evolució de la xifra d’alumnes que s’hi inscriuen, que ha passat de 310 en el curs 2008-2009, als 515 en el curs actual.”

Aquest increment demostra, tal i com ha explicat l’alcalde, “la gran tasca de l’equip directiu, i l’interès i qualitat que genera l’escola.”

A la roda de premsa de presentació també han assistit el primer tinent d’alcalde, Francisco Romero, el regidor de Cultura, Raimon Gusi, i el regidor coordinador de l’Àrea de Relacions Ciutadanes i Promoció Social, Jordi Solà, així com  diversos membres de l’equip directiu de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, encapçalats pel director de l’escola, David Miret.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!