INICI DE TEMPORADA

Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Els castellers de les Roquetes van tirar endavant un tres de sis amb l’agulla, que va ser descarregat amb molt d’èxit

Angi Peña Alba Sant Llorenç d’Hortons 18-03-2014 9:29 Lectures 1455
Castellers de Roquetes. Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Castellers de Roquetes. Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Els castellers de les Roquetes van actuar el cap de setmana a Sant Llorenç d’Hortons amb els Vailets de Gelida en una diada cultural que els ha representant l'inici de temporada.

Per començar la diada per part de les dues colles van alçar dos pilars de quatre de salutació, amb l’estrena de Jonathan Arroyo Bernal a segons. En primera ronda els de camisa grisa, van alçar un quatre de sis que sense cap complicació van descarregar.

En segona ronda els homes de Juan Carlos van aixecar un tres de sis i el van descarregar amb l’estrena de Lorena Pérez Panadero a la posició de terços,i  també amb Celeste Moreno que ha passat d’aixecadora a enxaneta per primera vegada.

En última ronda, els castellers de les Roquetes van tirar endavant un tres de sis amb l’agulla, que va ser descarregat amb molt d’èxit.
Per part dels Vailets de Gelida en primera ronda van fer un intent desmuntat d’un tres de sis, en segona ronda van poder assolir el tres de sis, i per última ronda van intentar el tres de sis amb l’agulla. En ronda de repetició, els Vailets van intentar un quatre de sis que desafortunadament no van poder descarregar.

Per acabar la diada per part dels grisos van descarregar un pilar de quatre aixecat per sota i els Vailets un pilar de quatre.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No