INICI DE TEMPORADA

Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Els castellers de les Roquetes van tirar endavant un tres de sis amb l’agulla, que va ser descarregat amb molt d’èxit

Angi Peña Alba Sant Llorenç d’Hortons 18-03-2014 9:29 Lectures 1514
Castellers de Roquetes. Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Castellers de Roquetes. Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Els castellers de les Roquetes van actuar el cap de setmana a Sant Llorenç d’Hortons amb els Vailets de Gelida en una diada cultural que els ha representant l'inici de temporada.

Per començar la diada per part de les dues colles van alçar dos pilars de quatre de salutació, amb l’estrena de Jonathan Arroyo Bernal a segons. En primera ronda els de camisa grisa, van alçar un quatre de sis que sense cap complicació van descarregar.

En segona ronda els homes de Juan Carlos van aixecar un tres de sis i el van descarregar amb l’estrena de Lorena Pérez Panadero a la posició de terços,i  també amb Celeste Moreno que ha passat d’aixecadora a enxaneta per primera vegada.

En última ronda, els castellers de les Roquetes van tirar endavant un tres de sis amb l’agulla, que va ser descarregat amb molt d’èxit.
Per part dels Vailets de Gelida en primera ronda van fer un intent desmuntat d’un tres de sis, en segona ronda van poder assolir el tres de sis, i per última ronda van intentar el tres de sis amb l’agulla. En ronda de repetició, els Vailets van intentar un quatre de sis que desafortunadament no van poder descarregar.

Per acabar la diada per part dels grisos van descarregar un pilar de quatre aixecat per sota i els Vailets un pilar de quatre.


"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No