INICI DE TEMPORADA

Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Els castellers de les Roquetes van tirar endavant un tres de sis amb l’agulla, que va ser descarregat amb molt d’èxit

Angi Peña Alba Sant Llorenç d’Hortons 18-03-2014 9:29 Lectures 1604
Castellers de Roquetes. Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Castellers de Roquetes. Els castellers de les Roquetes inicien la temporada amb bon peu

Els castellers de les Roquetes van actuar el cap de setmana a Sant Llorenç d’Hortons amb els Vailets de Gelida en una diada cultural que els ha representant l'inici de temporada.

Per començar la diada per part de les dues colles van alçar dos pilars de quatre de salutació, amb l’estrena de Jonathan Arroyo Bernal a segons. En primera ronda els de camisa grisa, van alçar un quatre de sis que sense cap complicació van descarregar.

En segona ronda els homes de Juan Carlos van aixecar un tres de sis i el van descarregar amb l’estrena de Lorena Pérez Panadero a la posició de terços,i  també amb Celeste Moreno que ha passat d’aixecadora a enxaneta per primera vegada.

En última ronda, els castellers de les Roquetes van tirar endavant un tres de sis amb l’agulla, que va ser descarregat amb molt d’èxit.
Per part dels Vailets de Gelida en primera ronda van fer un intent desmuntat d’un tres de sis, en segona ronda van poder assolir el tres de sis, i per última ronda van intentar el tres de sis amb l’agulla. En ronda de repetició, els Vailets van intentar un quatre de sis que desafortunadament no van poder descarregar.

Per acabar la diada per part dels grisos van descarregar un pilar de quatre aixecat per sota i els Vailets un pilar de quatre.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament