The Kiss and The Pietà

La companyia de dansa vilafranquina La Taimada estrena aquest divendres a Cal Bolet

A The Kiss and The Pietà Olga Álvarez pren com a punt de partida les obres de Gustav Klimt i de Miquel Àngel

Redacció Vilafranca del Penedès 08-04-2014 10:15 Lectures 1391
EIX. La companyia de dansa vilafranquina La Taimada

EIX. La companyia de dansa vilafranquina La Taimada

Aquest divendres a les 9 del vespre continua la temporada d’espectacles professionals al Teatre Cal Bolet amb l’estrena del nou espectacle de la companyia de dansa La Taimada, dirigida per la vilafranquina Olga Álvarez: The Kiss and The Pietà.

La companyia LaTaimada, torna a Cal Bolet per estrenar el seu nou espectacle en el marc del cicle Com a Casa, un aparador que pretén donar visibilitat i suport a les produccions escèniques vinculades a Vilafranca. A The Kiss and The Pietà Olga Álvarez pren com a punt de partida les obres de dos artistes cabdals en la història de l’art: Gustav Klimt i Miquel Àngel.

De Klimt em sedueixen els cossos que s’esculpeixen bella, cromàtica i confusament. De Klimt em ve de gust El Petó, tot i que de Miquel Àngel i dels barrocs em quedo amb La Pietá. The Kiss and The Pietà (El Petó i la Pietat) apel·la a la confusió bellament esculpida dels cossos, dels sexes; a la fràgil línia que separa l'amor de l'odi, el sexe de l'abraçada, la violència de la calma. El Petó i la Pietat recull l’abraçada que refugia, la carícia que enlaira, però alhora és la falda que acull el cos caigut, aquella abraçada darrera i última que exigeix ??l'autèntica pietat.
Olga Álvarez

Olga Álvarez ha treballat com a ballarina professional des de 2002 amb les companyies Búbulus, Artur Villalba, Las Malqueridas, Didi Dorvillier i Magda Polo. Des de 2004 és coreògrafa i directora de LaTaimada.
Ha creat 7 espectacles: La Taimada, Kuadrilater, Silenci: Projecte XXI (coproduïda amb el Teatre Municipal Cal Bolet), Estimada Ventafocs, (M)alicia, Postmalicia i Crash.

Per saber-ne més!  Després de l’espectacle tertúlia amb la Companyia La Taimada.  Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de La Taverna de Vinseum i Finca Viladellops.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No