#ensfaltestu

La Jove de Vilafranca engega una campanya de captació de nous castellers

El disseny de la campanya es basa en un anunci laboral clàssic, dels que ja gairebé no es veuen a la premsa

Redacció Vilafranca del Penedès 08-04-2014 18:30 Lectures 1309
EIX. La Jove de Vilafranca engega una campanya de captació de nous castellers

EIX. La Jove de Vilafranca engega una campanya de captació de nous castellers

La Jove de Vilafranca engega avui, i durant tot el mes d’abril, una campanya per engrescar nous castellers que vulguin participar i fer castells amb la colla blava vilafranquina.

El disseny de la campanya es basa en un anunci laboral clàssic, dels que ja gairebé no es veuen a la premsa. En format de retall de diari, la colla castellera en expansió sol•licita personal per a diferents posicions castelleres, en un to desenfadat, simpàtic i amb un toc d’ironia. L’anunci està dirigit a totes les edats i tipologia de persones, ja que la colla té ganes de créixer en base social i augmentar el seu potencial social i casteller a tots els nivells.

El suport de la campanya són cartells, flyers i també difusió mitjançant les xarxes socials, molt importants avui en dia i de cost econòmic baix.

Així, doncs, totes aquelles persones que vulguin provar de fer castells i tenir una oportunitat d’intentar-ho, només han d’assistir al “procés de selecció, pràctiques i formació” dirigint-se, tots els divendres a partir de les 20:30 h, a l’Escorxador. No oblidar la referència: #ensfaltestu.
 


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No