Diada de Sant Jordi

Els castellers de les Roquetes arrenquen la temporada 'a tota màquina'

Va ser en el marc de la Diada de Sant Jordi amb els Castellers de Castelldefels i els Vailets de Gelida

Angi Peña Alba Sant Pere de Ribes 29-04-2014 11:30 Lectures 1361

Arxivat a:

Javii LG. Diada de Sant Jordi dels Castellers de les Roquetes

Javii LG. Diada de Sant Jordi dels Castellers de les Roquetes

Els castellers de les Roquetes van actuar aquest diumenge a la plaça de Vinya d’en Petaca de Les Roquetes, en el marc de la Diada de Sant Jordi. L’actuació es va celebrar amb dues colles convidades, els Castellers de Castelldefels i els Vailets de Gelida.

En primera ronda, els roquetencs van obrir plaça amb un quatre de sis. Un castell petit per l’estructura del tronc passant els terços a segons amb un possible quatre de set molt aviat. Va ser alçat lentament però, mentre la seva descarregada va estar molt parat.

En segona ronda els castellers de Les Roquetes van tirar un tres de sis amb l’agulla. Va ser un castell que no va haver-hi cap tipus de problema ni al carregar-lo ni en desarreglar-lo, ja que va quedar un castell de fotografia a l’hora que l’enxaneta va marcar l’aleta de l’agulla.
En ultima ronda, els grisos decideixen alçar la primera torre de sis a la tercera actuació de la temporada 2014, aquest castell va ser consolidat a meitats de la temporada passada, aquest any en poc temps ja el tenen present i aquest fet dona molt bones vibracions a la colla tenen més esperances de alçar un castell de set. Aquest castell va prendre complicacions a l’alçada de dosos, el tronc va començar a separar-se, però, els homes de Juan Carlos van saber aturar aquest moviment que finalment va donar la seva descarregada sense cap problema. La colla va estar molt satisfeta per batre la torre de sis.

En ronda de pilars els castellers de Les Roquetes van tirar un pilar de quatre, descarregat sense cap problema.

Per part de les altres colles començant pels Castellers de Castelldefels, en primera ronda van carregar un tres de set, en segona ronda van alçar un tres de sis amb l’agulla que va ser descarregat sense cap problema, en ultima ronda van pujar un quatre de sis i per finalitzar l’actuació van descarregar un pilar de cinc molt treballat. Per part dels Vailets de Gèlida, en primera ronda van intentar el quatre de sis, que per problemes del tronc va haver de desmuntar-se, en segona ronda van descarregar un tres de sis, en tercera ronda van tornar amb el quatre de sis que finalment el descarregaren i per finalitzar l’actuació van descarregar un pilar de quatre.

 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No