Estiu 2014

Manel i Els Amics de les Arts actuaran junts aquest agost a La Daurada

La Daurada Beach Club també ha tancat dos concerts més per aquest estiu: Los Sírexs iel cantant de boleros Moncho

El concert de Manel i Els Amics de les Arts s’afegeixen als de Sergio Dalma, la banda Nancys Rubias, liderada per Mario Vaquerizo, i Muchachito Bombo Inferno

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2014 20:28 Lectures 1660
EIX. Amics de les Arts

EIX. Amics de les Arts

Els grups Manel i Els Amics de les Arts actuaran junts en el concert que se celebrarà el 3 d’agost a les 22.30 hores a l’escenari de La Daurada Beach Club. El primer a pujar a l’escenari serà Els Amics de les Arts, i tot seguit, cap a la mitjanit, Manel. Una temporada més, les principals formacions del nostre país tocaran a les instal·lacions del moll de ponent de Vilanova i la Geltrú, dins la programació de la Festa Major 2014.

L’actuació dels Manel s’emmarca en el darrer disc ‘Atletes baixin de l’escenari’ que va sortir a la venda l’abril de l’any passat i va arribar a ser el més venut a iTunes de tot l’estat espanyol. Precisament, aquest passat cap de setmana l’han presentat a Nova York en l’actuació de dissabte al Santos Party House de Manhattan. El tercer treball del quartet barceloní es caracteritza pels arranjaments de vent i corda que ens té habituats, i pivota del folk al pop, i fins i tot el rock, sense abdicar dels seus trets diferencials amb les cançons narratives que darrera l’aparent quotidianitat amaguen un univers perfectament identificable. Unes vegades irònics (‘Un directiu em va acomiadar’), altre inquietants (‘Imagina’t un nen’) i sempre emocionants. Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé presentaran en l’actuació del proper dia 3 d’agost un repertori generós en emoció que, més cru, dinàmic i elèctric, revela el seu romanticisme.

Els Amics de les Arts també presentaran el seu últim disc ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’, publicat fa pocs dies i que ja ha aconseguit el TOP2 de les llistes de vendes de tot l’estat. Les lletres de la dotzena de cançons de l’àlbum, tot i que parlen de pèrdues no és un disc negatiu ni de tirar els ànims per terra, segons han afirmat els components del grup. El so del disc és més fidel al que sona en els concerts, en aquesta ocasió no han optat per recórrer ni a vents ni a cordes. Fins i tot, s’han atrevit a afegir veus distorsionades, donant un punt més evolucionat, valent i trencant una mica amb l’estil dels anteriors treballs. Els Amics de les Arts engeguen la nova gira el 9 de maig a Lleida i ja tenen una quinzena de dates tancades per tot el territori català, entre la que destaca el 3 d’agost a La Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú.

El concert de Manel i Els Amics de les Arts s’afegeixen als de Sergio Dalma, la banda Nancys Rubias, liderada per Mario Vaquerizo, i Muchachito Bombo Inferno, els artistes confirmats fins la data que actuaran a La Daurada Beach Club durant aquest estiu vinent. Els concerts són un dels plats forts de la temporada que La Daurada promou des de ja fa dos anys, basats en la varietat d’artistes i estils, dirigits a un públic molt heterogeni i de totes les edats. Les entrades ja estan a la venda a un preu més reduït durant els primers dies, a través de la web ladauradabeachclub.com.

Els Sírex i Moncho

En la programació d’aquest estiu, La Daurada Beach Club també ha tancat dos concerts més, en aquesta ocasió dirigits a un públic d’avançada edat, amb la banda originaria dels anys 60, Els Sírex, i el cantant de boleros Moncho. Els dos repassaran els seus èxits acompanyats dels músics que els segueixen en les diferents gires que periòdicament fan per Catalunya.

Aquests espectacles s’emmarquen en les nits de gala que organitza l’establiment, i que ofereix la possibilitat de sopar abans de l’espectacle. El preu de l’entrada general és de 15 euros (més despeses de distribució) tant pel concert dels Sírex com pel de Moncho. Es poden comprar a ladauradabeachclub.com i també a la botiga Discos Casa Andreu de Vilanova i la Geltrú. 


GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No