Acolliment a la colla dels Pallagos

Mala sort de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca a Avinyó

En primera ronda hi va carregar un 3 de 7, un castell que es va carregar bé i que va caure de manera incomprensible quan ja sortien els dosos

Redacció Vilafranca del Penedès 05-05-2014 20:46 Lectures 2176
Pepi Pérez. Mala sort de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca a Avinyó

Pepi Pérez. Mala sort de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca a Avinyó

La Jove de Vilafranca va actuar el passat dia 1 de maig a Avinyó, a la comarca del Bages, al costat dels Tirallongues de Manresa i dels Castellers de Cerdanyola.

En primera ronda hi va carregar un 3 de 7, un castell que es va carregar bé i que va caure de manera incomprensible quan ja sortien els dosos i amb la canalla ja fora de la pinya. En segona ronda hi van fer una tranquil•la torre de 6 i en tercera ronda un 4 de 6 amb agulla, també molt tranquil. En ronda de pilars van fer un intent desmuntat d’un pilar de 5 lleuger i, en repetició, hi van descarregar el pilar de 5 en una alineació més habitual.

Les altres colles participants hi van fer castells de 6, els Tirallongues hi van fer un intent desmuntat de 4 de 7.

Acolliment a la colla dels Pallagos del Conflent
Ahir diumenge, la colla va acollir, en la seva visita de cap de setmana casteller a Vilafranca, la colla nord-catalana dels Pallagos de Conflent. Aquesta colla va passar tot un cap de setmana a la vila convivint cada dia amb alguna de les 3 colles vilafranquines, a banda de gaudir d’una actuació dels falcons.

Diumenge, era el torn de la Jove i van fer un assaig conjunt a la plaça de Sant Joan, un petit refrigeri i van anar tots a dinar al restaurant La casa del conill, a Sant Miquel d’Olèrdola. Allà hi van fer el comiat i l’intercanvi de regals entre les dues colles castelleres.

Propera actuació a Fires de Maig (Vilafranca)
La propera actuació de la Colla Jove serà el diumenge 18 de maig a la Diada de Fires de Vilafranca del Penedès, a les 12:30 h del migdia a la plaça de la Vila, on hi actuaran les tres colles locals.
 


GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No