Festa Major 2014

S'obre convocatòria per a formar part de l'orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2014

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue

Ajuntament de Vilafranca. Goigs de Sant Fèlix

Ajuntament de Vilafranca. Goigs de Sant Fèlix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Els Administradors de la Festa Major 2014, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics i estudiants de música que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix de la Festa Major 2014 que, com cada any, tindran lloc a la Basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost en finalitzar la Novena.

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue.  Les persones interessades en formar part de l’orquestra han de cursar com a mínim 1r d’ESO (nascuts/des l’any 2001) i es poden inscriure del 2 al 20 de juny per internet a través de la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat o bé portant la butlleta d’inscripció al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al carrer de l’Escorxador, 19-21, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h.

Per a més informació, podeu trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 93 890 04 59, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h o bé escriure un correu electrònic a l’adreça cultura@vilafranca.org.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local