3r aniversari

Bones sensacions dels Castellers de les Roquetes en el tercer aniversari

Els Castellers de les Roquetes han obert la primera ronda amb un tres de sis molt plàcid i parat, una estructura més que superada i que ja demana un pis més

Arnau Gea Cruells Sant Pere de Ribes 14-09-2014 10:05 Lectures 1185

Arxivat a:

Els de la camisa grisa han actuat en el marc del seu 3r aniversari a la plaça vinya d’en petaca de Les Roquetes, acompanyats dels Laietans de Gramanet. Ambdues colles han obert plaça amb  dos pilars de quatre, l’apunt positiu de la colla roquetenca és l’estrena al pilar de Ivan Suárez Naranjo en la posició de segons. Els Castellers de les Roquetes han obert la primera ronda amb un tres de sis molt plàcid i parat, una estructura més que superada i que ja demana un pis més. Els Roquetencs podrien provar-lo en la propera sortida el 28 de setembre al concurset de Torredembarra, l’apunt d’aquesta ronda ha sigut l’estrena de’n ‘’Huete’’ en la posició de segons. En segona ronda els roquetencs han alçat un quatre de sis amb l’agulla, un castell que ha pujat sense cap mena de problemàtica tot i així a l’hora de coronar l’estructura l’acotxadora no era ben col·locada, on hi ha hagut un moment d’incertesa per si el Castell quedaria en carregat o es descarregaria, finalment l’anxaneta ha pogut coronar l’agulla i s’ha descarregat perfectament. Aquesta estructura ha servit per estrenar a Toni Conejero de segons i la seva filla Silvia Conejero de dosos. En tercera ronda els Castellers de les Roquetes han descarregat la ja típica torre de sis, una estructura que els roquetencs ja tenen per la mà i que possiblement ja haurien de pensar en pujar un pis més poc a poc ja que l’estructura no va patir en cap moment i es va mantenir ferma, una torre que el divendres passat a l’assaig es va descarregar sencera. Aquest castell ha donat tanta seguretat, que ha permès que un dels dosos, no habitual en aquesta posició i força pesat, ha pogut fer la figuereta i ha descendit cap avall, així doncs s’ha descarregat amb solvència i fermesa. En ronda de pilars els roquetencs han fet el pilar de quatre, prova puntera per al futur pilar de cinc que s’està assajant i si es a punt es portarà a plaça per al Concurset.

La propera cita dels roquetencs serà la fita més important de la temporada, el proper dia 28 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra pel concurset. Els assajos no s’atrauran dimecres i divendres de 20:00 a 22:00h a l’esplanada del centre cívic l’espai de les Roquetes. La junta demana ajut a  per a les pinyes del concuset per a poder assolir els objectius de la tècnica i encarar la recta final de la temporada en un any espectacular per als de Les Roquetes.


"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No