Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

Isabel Coixet "accepta" el premi MOST

L’entrega del premi MOST a Isabel Coixet va anar acompanyada de la projecció de la pel·lícula Zoran, mi sobrino bobo

Redacció Vilafranca del Penedès 09-11-2014 12:20 Lectures 1092
Most Festival. Isabel Coixet rep el premi MOST

Most Festival. Isabel Coixet rep el premi MOST

Isabel Coixet va acceptar dissabte el vespre el premi MOST de la quarta edició del festival de cinema del vi i el cava. I ho va fer convençuda i contenta, “ara que està tan de moda rebutjar els premis” va dir en to distés i en referència a les recents renúncies de Jordi Savall i Colita als Premis Nacionals de Cultura.

Coixet va rebre així el premi MOST a la seva trajectòria artística i va comparar l’art del cinema amb l’elaboració dels vins. “L’aventura de beure un vi i l’aventura de mirar una pel·lícula són molt similars perquè quan crees una pel·lícula sempre penses en la persona que la veurà i en si realment sentirà allò que tu havies somiat. Jo estic segura que el pagès quan està a la vinya també té aquest mateix tipus de sentiment”.

L’entrega del premi MOST a Isabel Coixet va anar acompanyada de la projecció de la pel·lícula Zoran, mi sobrino bobo. El distribuïdor del film Xavier Garcia Puerto, que també va assistir a la sessió, va manifestar que era “una pel·lícula ideal pel Most Festival perquè l’acció passava en una zona vinícola del nord d’Itàlia amb paisatges plens de vinyes i d’extraordinària bellesa”.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No