Coordinadora de Colles Castelleres

La Bisbal del Penedès, nova colla castellera en formació

La CCCC compta actualment amb catorze colles en formació, que se sumen a les 80 que en són membres de ple dret

Els Bous de la Bisbal portaran una camisa de color taronja

Redacció La Bisbal del Penedès 15-04-2015 13:01 Lectures 1687
Castellers de la Bisbal. Assaig de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès

Castellers de la Bisbal. Assaig de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), reunida el passat dilluns dia 13, va aprovar l'admissió dels Castellers de Tortosa i la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès com a noves colles en formació. D'aquesta manera, la CCCC compta actualment amb catorze colles en formació, que se sumen a les 80 que en són membres de ple dret.

Els Castellers de Tortosa són la tercera colla de les Terres de l'Ebre i sorgeixen després d'uns mesos de fer tallers a la capital del Baix Ebre. La seva camisa és de color grana.

Quant a la colla de la Bisbal, apareix per primer cop en una de les places tradicionals del Penedès, que de fet sovint era qualificada com la millor plaça sense colla pròpia. Els bisbalencs portaran una camisa de color taronja.


"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No