Coordinadora de Colles Castelleres

La Bisbal del Penedès, nova colla castellera en formació

La CCCC compta actualment amb catorze colles en formació, que se sumen a les 80 que en són membres de ple dret

Els Bous de la Bisbal portaran una camisa de color taronja

Redacció La Bisbal del Penedès 15-04-2015 13:01 Lectures 1801
Castellers de la Bisbal. Assaig de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès

Castellers de la Bisbal. Assaig de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), reunida el passat dilluns dia 13, va aprovar l'admissió dels Castellers de Tortosa i la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès com a noves colles en formació. D'aquesta manera, la CCCC compta actualment amb catorze colles en formació, que se sumen a les 80 que en són membres de ple dret.

Els Castellers de Tortosa són la tercera colla de les Terres de l'Ebre i sorgeixen després d'uns mesos de fer tallers a la capital del Baix Ebre. La seva camisa és de color grana.

Quant a la colla de la Bisbal, apareix per primer cop en una de les places tradicionals del Penedès, que de fet sovint era qualificada com la millor plaça sense colla pròpia. Els bisbalencs portaran una camisa de color taronja.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament