Traç del temps

El còmic “Terra de frontera. Olèrdola 1058” es presenta a Barcelona

El còmic és el primer número de la col·lecció de còmic històric “Traç del temps”

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest proper dijous 9 de juliol es presenta a Barcelona el còmic “Terra de frontera. Olèrdola 1058”, obra d’Oriol Garcia Quera. L’acte es convoca a les 8 del vespre, a la Casa dels Entremesos.

Presentarà l’acte Stefano M. Cingolani, historiador i lector de còmics. L’acte a Barcelona es convoca després de la presentació pública feta el passat 30 de maig al castell d’Olèrdola, dins de les activitats de la Trobada del municipi.

El còmic és el primer número de la col·lecció de còmic històric “Traç del temps”, que editorial Dalmau preveu dedicar a difondre la història i el patrimoni local català. La història s’ambienta en època de Mir Geribert, “Príncep d’Olèrdola” i té com a protagonista un mestre pintor romànic que rep l’encàrrec de pintar les imatges de l’interior de l’església del Sant Sepulcre.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local