Capital de la Cultura Catalana

23 artistes participen al Concurs de Pintura Ràpida de Vilafranca CCC 2015

Xavier Gabriel Puiggròs, d’Igualada, Julio García Iglesias, d’Abrera, i Ramon Pujolà Font, de Sant Pere de Ribes, van ser els tres guanyadors

Redacció Vilafranca del Penedès 14-07-2015 18:01 Lectures 6499
Guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida de Vilafranca CCC 2015. Ajuntament de Vilafranca

Guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida de Vilafranca CCC 2015. Ajuntament de Vilafranca

Un total de 23 artistes van participar diumenge passat al primer Concurs de Pintura ràpida organitzat per la regidoria de Cultura de Vilafranca juntament amb la Comissió d’Arts Visuals de Vilafranca CCC 2015 i coordinat per l’artista August Rosell.

Un jurat format per l’artista i membre de la comissió Arts Visuals de Vilafranca CCC 2015, Fèlix Plantalech; per l’artista i professor de l’Escola Arsenal, Jordi Gibert; per Jaume Milà, del Taller de Marcs Jaume I; per l’artista i coordinador del concurs August Rosell i pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, va atorgat els premis al finalitzar una jornada artística de gran nivell i participació.
Xavier Gabriel Puiggròs, d’Igualada, Julio García Iglesias, d’Abrera, i Ramon Pujolà Font, de Sant Pere de Ribes, van ser els tres guanyadors del primer concurs de Pintura ràpida de Vilafranca dotats amb 700, 400 i 300€ respectivament. La vilafranquina Neus Villar va rebre el reconeixement a l’artista local amb un val de compra de 200 € en material de pintura a Pintures Janer.

Totes les obres participants romandran exposades a la Sala d’Actes de l’Escorxador fins al 12 d’agost. Un cop finalitzada, les peces guanyadores seran exposades a partir del dia 17 d’agost a l’aparador del Taller de Marcs Jaume I, un dels patrocinadors del premi.
El tema del concurs era qualsevol indret de Vilafranca per la qual cosa i donat el gran nivell de les obres participants val molt la pena visitar les peces exposades ja que qualsevol ciutadà hi sabrà reconèixer indrets de la nostra ciutat plasmats de manera magistral per artistes procedents de diferents ciutats del nostre país. Totes les obres que no han obtingut cap premi en aquest primer concurs podran ser adquirides durant aquest mes d’exposició.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No