Flash

Trapezi torna avui a Vilanova per oferir més de 25 actuacions de circ de carrer

La fira, que durarà fins diumenge, tindrà lloc a la rambla i la plaça dels Carros entre altres punts

EL PUNT 16-05-2003 19:00 Lectures 466

Arxivat a:

Trapezi 2003

Trapezi 2003

La curta història de l'home carabassa estrenarà aquesta tarda els espectacles d'un Trapezi 2003 que oferirà fins a 27 actuacions aquest cap de setmana. La rambla Principal, i les places dels Carros, de les Cols, Xuriguer i de les Neus seran els escenaris de jocs malabars i demostracions equilibristes, entre molts altres espectacles de circ. Entre les companyies que assistiran a aquest Trapezi, destaca la troupe de l'escola de circ de Cambotja, i la Dislocate Acrobatic Theatre d'Austràlia, a més dels reusencs i els vilanovins que componen la formació El Circ de les Musaranyes nascuda arran de la fira.

La companyia francesa La Muse Gueule, amb la seva la curta història... farcida de malabarisme i humor, començarà la seva actuació a un quart de set de la tarda, a la rambla Principal, davant l'escola les Tereses. El següent muntatge de la tarda serà The arrivalist, de la Dislocate Acrobatic Theatre, amb un muntatge aeri, a les set de la tarda a la plaça de les Cols. La troupe de l'escola de circ cambotjana, dedicada al trapezi i les acrobàcies, actuarà a un quart de vuit a la plaça Xoriguer, i la família Ramírez & Boni, experta també en el trapezi, actuarà a la rambla, a l'altura del carrer de la Mercè, a les vuit del vespre.
Enguany, el cabaret circense se celebrarà a la plaça dels Carros a causa de les obres de pavimentació que tenen lloc a la Geltrú. El clown i les acrobàcies de la companyia francesa Les Pecheurs de Reves encetaran el cabaret a partir de les onze de la nit, que també comptarà amb el hula-hop de l'australiana Judith Lannigan, i els també australians Dislocate Acrobatic Theatre. La banda de música de l'escola Freqüències serà l'encarregada d'amenitzar la vetllada a la plaça dels Carros.

La jornada d'avui finalitzarà amb una sessió màgica al local del Foment Vilanoví i a l'ermita de Sant Joan. Demà, els espectacles de Trapezi començaran a les dotze del migdia. la companyia catalana Ekelikuà, El Circ de les Musaranyes i Les Globoutz, provinents de Bèlgica, seran tres de les companyies que s'hi incorporaran durant el cap de setmana. Els firaries de la plaça dela Vila, amb un miniteatrí, diversos cavallets i un teatre de barraca, entre altres, romandran des d'aquesta tarda i fins diumenge a la plaça de la Vila.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament