Transito

Inicien una campanya de micromecenatge per editar una novel.la gràfica sobre la transsexualitat

El penedesenc Ian Bermúdez al text i David Cantero en les il•lustracions conformen el duet que ha ideat el còmic trans

TRANSITO. Novel.la gràfica Ian Bermúdez i David Cantero. EIX

TRANSITO. Novel.la gràfica Ian Bermúdez i David Cantero. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

''Transito'' és una novel•la gràfica escrita per Ian Bermúdez i il•lustrada per 
David Cantero, que es publica fruit d’una coedició entre Edicions
Bellaterrra i Pol•len Edicions. El llibre estarà llest a final d’any, però per fer-lo posible, aquesta semana els seus autors han iniciat una campanya de micromecenatge per tirar endavant l’edició. L’enllaç de la campanya és http://vkm.is/transito. El finançament popular del llibre a través de la plataforma Verkami ofereix recompenses com ara samarretes, tasses, pòsters, postals... amb dissenys exclusius realitzats pels autors.

El còmic Transito parla de ser transsexual, de les possibilitats que hi ha en aquest
 camí, de poder ser trans de la manera que es vulgui, de la recerca de 
la felicitat.
 Es tracta d'una novel•la que convida a reflexionar, riure, dialogar...i que, des del
 món del còmic, amplia el ventall multicolor de referents trans. El llibre tindrà una edició en castellà i una edició en català.

El relat ficciona l’experiència de l’Ian Bermúdez i permet així incorporar una sèrie de personatges que mostren la fluïdesa amb la qual es pot viure el gènere i la sexualitat, de la diversitat de cossos que poden existir més enllà del rígid binomi biodona biohome.

Els autors

Ian Bermúdez Raventós (Sant Sadurní d’Anoia, 1979) és professor de llengua anglesa, ha traduït llibres como ara Ecoeducación de Daniel Goleman
 (ed. Juventud). 
Viu a Cunit, on coordina el Club Amb Veu Pròpia, un 
col•lectiu de persones que comparteix coneixements. Prèviament ha publicat el poemari Ser h(u)ome*∞(à) (Edicions Bellaterra, 2015), 
un projecte educatiu que a través de la poesia vol incentivar la curiositat i el diàleg per obrir el punt de vista en relació al fet Trans.

David Cantero Berenguer va néixer l'any 1972 a Cartagena, i va acabar els seus estudis 
el 1996, a la Reial Acadèmia de Belles Arts de Lieja, Bèlgica. És il•lustrador, autor de còmic, animador de dibuixos animats en 2D i 3D (Maya) i artista conceptual de videojocs.
 Ha publicat els seus treballs amb: Class Comics, Bruno Gmünder, La Cúpula,
NowEvolution i Cantero editorial. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local