Consell Comarcal del Garraf

Nova convocatòria de beca de pràctiques a l’Arxiu Comarcal del Garraf

Podran sol·licitar aquesta beca persones en situació d’atur que tinguin llicenciatura o grau en història, grau en informació i documentació i altres graus relacionats

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-12-2015 21:58 Lectures 1794
Arxiu Comarcal del Garraf. CC Garraf

Arxiu Comarcal del Garraf. CC Garraf

S’obre nova convocatòria de beca de pràctiques a l’Arxiu Comarcal del Garraf, que inclou tasques de classificació i ordenació del fons fílmic de Canal Blau Televisió, catalogació dels projectes d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, descripció dels arxius judicials de Vilanova i la Geltrú a través del programari GIAC i suport a altres tasques.

Les bases d’aquesta convocatòria es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona durant la darrera setmana de desembre. El termini de presentació de sol·licituds serà de 26 dies naturals, des de l’endemà de la publicació al BOPB.

Podran sol·licitar aquesta beca persones en situació d’atur que tinguin llicenciatura o grau en història, grau en informació i documentació i altres graus relacionats. La durada de la beca és de 12 mesos, 80 hores per mes, en l’horari que estableixi l’Arxiu Comarcal del Garraf. La dotació és de 8.570€, que es distribuirà en pagaments mensuals.

Les sol·licituds s’han de adreçar al president del Consell Comarcal del Garraf, a través d’una instància genèrica, que s’ha d’entregar presencialment a la plaça Beatriu de Claramunt 5-8 o a través de la seu electrònica. La instància haurà d’anar acompanyada del currículum, documents originals o compulsats que acreditin els mèrits al·legats i una fotocopia del DNI.

El tribunal valorarà mèrits com la possessió del graduat superior en arxivística i gestió de documents impartit per l’Escola Superior d’Arxivística, vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, així com experiència en arxius, en el tractament de fons documentals, publicacions, coneixements de la història local, cursos d’informàtica, etc.

Les persones interessades en aquesta convocatòria poden consultar les bases al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat o trucar a l’Arxiu Comarcal del Garraf al telèfon 93 893 00 13.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No